Trendyol

24 Ekim 2010 Pazar

Dünyann en büyük derbisi fenerbaçe galatasaray

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi
Dünyanın en büyük derbisi

Türkiye‘de nefeslerin tutulmasına az kaldı. Futbolun kalbi Kadıköy’de atacak. Türk futbolunun iki devi, Fenerbahçe ve Galatasaray karşı karşıya… Peki kazanan kim olacak? 10 yıldır Kadıköy’de ezeli rakibine yenilmeyen Fenerbahçe mi? Büyüyü bozmak isteyen Galatasaray mı?
Dünyanın en önemli derbileri arasında yer alan Fenerbahçe-Galatasaray maçı için geri sayım başladı.
KANARYA’DA İŞLER YOLUNDA
Sezona büyük bir rotasyonla başlayan Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe’de işler yolunda gitmeye başladı. Brezilya stili oyun tarzını kafasından silen genç teknik adam sezon başında eleştiri oklarının hedefi haline gelmiş olsa da ligde üst üste alınan galibiyetler ile Sarı-lacivertli yönetim ve taraftar rahat bir nefes aldı. Bu sezon Avrupa’ya erken veda eden Fenerbahçe, her ne olursa olsun Kadıköy’de kuşkusuz bir adım önde.
G.SARAY KARIŞIK
Galatasaray ligde son haftalarda adeta hüsran yaşıyor. Frank Rijkaard yönetiminde Avrupa’ya veda eden Sarı-Kırmızılı ekip, ligdeki Karabükspor ve Ankaragücü mağlubiyetlerinin ardından Hollandalı hoca ile yollarını ayırdı. Oldukça sıkıntılı bir dönem geçiren ve yeni teknik direktörlük görevine Hagi’yi getiren Sarı-kırmızılı ekip için derbi belki de bir kurtuluş olacak.
24 Ekim Pazar günü saat 19.00′da Fenerbahçe ile Galatasaray bir kez daha kozlarını paylaşacak
İzlemek istiyorsanız lig tv den canlı izleyebirlisiniz.
 http://www.tobayfilografi.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder